Уест Хям рискува да изпусне О\'Нийл

12:08
Уест Хям рискува да изпусне О\'Нийл
В крайно некомфортна ситуация се озова Уест Хям, след като стана известно, че желаният за мениджър от клубното ръководство мениджър Мартин О\'Нийл е решил да откаже предложения му пост.

Според източници, близки до северноирландския специалист, О\'Нийл е останал крайно недоволен, когато в събота националната преса вкупом разтръби, че той ще замени Аврам Грант, независимо от резултата в мача срещу Арсенал. Желание да оглави Уест Хям и да се върне във футбола след петмесечно отсъствие О\'Нийл наистина е имал и според "Гардиън" той е водил преговори с "чуковете" от началото на миналата седмица. В средите на футболните мениджъри, обаче, съществува неписаното правило да не се огласяват претендентите за даден пост, ако той в момента е зает от друг човек.

Съботната преса на Острова оповести, че О\'Нийл се е съгласил да замени Грант, което е разстроило специалиста и сега на ръководството на Уест Хям им предстои сложната задача да го убедят да не се отказва от първоначалните си намерения. Дали това ще удаде на Дейвид Голд и Дейвид Съливан е трудно да се прогнозира, тъй като воденето на преговори зад гърба на действащия мениджър наистина може да навреди сериозно на репутацията на О\'Нийл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация